Скъпи
приятели,
добавям към
моите вегански импровизирани салати още две.
Картофена салата
5 сварени
картофа,
една малка
купичка домати чери,
един голям розов домат,
4 моркова,
половин глава кромид лук,
2 леко
запечени люти чушки,
Рукола,
тученица, магданоз, киселец в изобилие.
Овкусена с
шарлан, хималайска сол, черен пипер на вкус.
Всички
продукти се разбъркват с много, много любов и благодарност към Бог!
Веган есенна салата
2 глави
червено цвекло,
5 моркова,
7 ябълки-
кисели,
1 главичка
кромид лук,
Всички продукти
ги меля с кухненския робот.
Предварително
накиснати във вода бадеми
и пасирани за ядково мляко.
Нарязани на
ситно връзка киселец- домашен,
магданоз, рукола, тученица и листата от
червеното цвекло.
1 супена
лъжица шизандра,
1 супена
лъжица годжи бери.
Всички
продукти се смесват в голяма купа. Овкусяват се с хималайска сол, джинджифил, куркума, черен
пипер, ленено олио и зехтин.
Всички
продукти се разбъркват с много, много любов и благодарност към Бог!
Зоя Чакърова
Няма коментари:
Публикуване на коментар