Веганска мусака
Продукти:
1. Овесени ядки
2. Горски гъби
3. Тиквички
4. Глава кромид лук
5. Моркови
6. Магданоз
7. Връзка киселец
8. Кисели краставички.
9. Подправки- хималайска сол, черен
пипер, шарена сол, зехтин или шарлан.
Овесените
ядки, горските гъби, тиквичките, главата кромид лук, морковите се нарязват и
слагат в тава. Заливат се с вода и се поръсват с хималайска сол.
Пече в предварително затоплена фурна.
Преди
да се изключи фурната се добавят нарязаните магданоз, киселец, кисели
краставички.
Добавят се и подправките- хималайска сол, черен пипер, шарена сол,
зехтин или шарлан.
Леко се запичат на изключена вече фурна.
Сервира се с много, много любов и благодарност към Бог!
Зоя Чакърова
Няма коментари:
Публикуване на коментар