вторник, 13 октомври 2015 г.


Веганска мусака

Продукти:
1.     Овесени ядки
2.     Горски гъби
3.     Тиквички
4.     Глава кромид лук
5.     Моркови
6.     Магданоз
7.     Връзка киселец
8.     Кисели краставички.
9.     Подправки- хималайска сол, черен пипер, шарена сол, зехтин или шарлан.

Овесените ядки, горските гъби, тиквичките, главата кромид лук, морковите се нарязват и слагат в тава. Заливат се с вода и се поръсват с  хималайска сол.  
Пече в предварително затоплена фурна.
Преди да се изключи фурната се добавят нарязаните магданоз, киселец, кисели краставички. 
Добавят се и подправките- хималайска сол, черен пипер, шарена сол, зехтин или шарлан. 
Леко се запичат на изключена вече фурна.

Сервира се с  много, много любов и благодарност към Бог!

Зоя Чакърова


Няма коментари:

Публикуване на коментар